ГУР та ЦПД запускають новий розділ про спортсменів рф: що відомо

0
ГУР та ЦПД запускають новий розділ про спортсменів рф: що відомо
Головне управління розвідки Міністерства оборони України продовжує вживати асиметричних дій для протидії операціям та планам ворога. У сучасній війні росія використовує спорт як інструмент дезінформації, пропаганди, обходу санкцій і поширення свого впливу та лобі у світі.

Про це повідомили у Центрі Протидії Дезінформації.

У відповідь агресору ГУР МО спільно з Центром протидії дезінформації РНБО запускають новий розділ порталу War & Sanctions – «Чемпіони терору».

Розділ містить інформацію:

- російських спортсменів, тренерський склад, які продовжують брати участь у міжнародних змаганнях, відбілюють репутацію (sportswashing) росії, поширюють дезінформацію, виправдовують та легітимізують агресію проти України серед іноземної аудиторії, сприяють обходу санкцій, є інструментами в руках російських спецслужб;

- російських спортивних функціонерів, що залишаються російським лобі та елементом стратегічного впливу за межами росії, забезпечуючи шляхи налагодження міжнародних зв’язків та співпраці в обхід санкцій.

Запуск розділу є черговим закликом до міжнародної спільноти відсторонити російських спортсменів від міжнародних змагань, у тому числі під нейтральним прапором, виключити росіян з міжнародних спортивних організацій, та припинити будь-яку співпрацю з ними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні