Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку

0
Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку
День слабко вираженої агресії, яка, проте, може вплинути на наше життя.

Про це повідомляє ТСН.

Овен
Цього дня необхідно відмовитися від алкоголю, навіть якщо привід для його вживання виявиться вагомим: під його впливом ви ризикуєте наговорити те, за що згодом буде соромно.

Телець
Енергію, що переповнює вас цього дня, рекомендується спрямувати в мирне русло – оголошувати війну людям у своєму оточенні не варто, можете, зрештою, постраждати самі.

Близнята
Нервовий зрив, який ви – через перепад настрою – можете отримати в цей час, з великою ймовірністю зміниться довготривалою депресією – не варто до цього доводити.

Рак
Успішно виконана робота, напевне, приверне до вас увагу начальства, яке нарешті замислиться: а чи не надто скромну зарплату отримує такий чудовий співробітник?

Лев
День сприятливий для того, щоб перейти до здорового способу життя: необхідно – хоча б поетапно – відмовитися від шкідливих звичок і переглянути свій раціон.

Діва
Поганий настрій необхідно "лікувати" зміною виду діяльності: перейшовши від інтелектуальної роботи до фізичної, а потім навпаки, можна легко витримати енергетичний негатив дня.

Терези
Запитуючи себе, як жити далі, придивляйтеся і прислухайтеся до того, що відбувається навколо, – відповідь обов'язково прийде, головне, не проґавити її в потоці інформації, що надходить до вас.

Скорпіон
Спілкуючись із колегами, не розкривайте свої професійні секрети і плани на найближче майбутнє: негідна людина може втілити в життя вашу ідею, видавши її за свою.

Стрілець
Ганяючись одразу за кількома "зайцями" – тобто справами, – ви, згідно з відомим прислів'ям, ризикуєте не вполювати нічого: хочете досягти успіху – зосередьтеся на чомусь одному.

Козоріг
Не варто брати на себе підвищені трудові зобов'язання – краще витратити час і сили, які підуть на даремну роботу, на якусь приємну сраву – наприклад, на своє хобі.

Водолій
Можливі сімейні негаразди – не привід для серйозних розбірок: найкращий спосіб усунути розбіжності, які бувають у всіх, знайти спільну – об'єднувальну – справу.

Риби
Енергію, яка необхідна для роботи, можна черпати у спілкуванні з рідними людьми, маленькими дітьми чи тваринами – зазвичай вони приносять нам чисту – без будь-яких домішок – радість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні