Стало відомо, чи відкриють в Україні аеропорт під час війни

0
Стало відомо, чи відкриють в Україні аеропорт під час війни
Міжнародний аеропорт "Ужгород" передали МВС під європейський хаб авіазабезпечення цивільного захисту. Використання летовища для регулярних пасажирських перевезень неможливе, навіть якщо відкриють небо.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита в інтерв'ю LB.ua.

Микита зауважив, що аеропорт міг би приймати чартерні нерегулярні рейси.

"Аеропорт в Ужгороді може забезпечити чартерні цивільні рейси, нерегулярні. Політика МВС це дозволяє. ДСНС — це цивільна авіація, не військова. Військових літаків там не може бути, логістика невдала загалом", – пояснив представник ОП.

Окрім того, Ужгородський аеропорт розташований далеко. Тому, вважає Віктор Микита, пасажирам з інших регіонів простіше їхати до сусідньої Польщі.

"До Закарпаття від Києва — 800 кілометрів. Від Харкова - ще далі. Якщо дивитися логістику, інколи зручніше доїхати потягом до польського аеропорту й полетіти відразу в усі сторони, ніж їхати до Закарпаття. Треба зробити дорогу, покращити залізничне сполучення", – висловився представник ОП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні