Топ-3 найменш гостинні знаки Зодіаку

0
Топ-3 найменш гостинні знаки Зодіаку
Сьогодні ми не є настільки категоричними і залишаємо за кожним з нас право самим вирішувати, пускати до свого дому гостей чи ні, тим більше, що зустрітися з друзями та знайомими можна і на нейтральній території.

Про це розповіла астрологиня Людмила Булгакова, пише ТСН.

Телець
Тельців не можна назвати недружніми людьми, але свій власний комфорт вони цінують вище, тому не дуже люблять бачити у себе в домі сторонніх, під яких треба підлаштовуватися, обмежуючи себе. А ось поза домом – у кафе чи в гостях у інших людей – вони почуваються зручно.

Рак
Раки дуже люблять свій дім, тому найкращим заняттям вважають догляд за ним – прибирання, наведення ладу та створення затишку, але житло, що належить їм, на їхній погляд, призначене тільки для рідних і близьких, а чужим там не місце. Звичайно, якщо гості наскочать раптово, їх приймуть, але без ентузіазму.

Козоріг
Козороги вважають, що дім призначений для відпочинку, воліють, щоб там, де вони живуть, було тихо, чисто та спокійно, а з гостями так не вдається. Перевтомившись на роботі, ці – головні трудоголіки зодіакального кола – хочуть вдома насолодитися самотністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні