Відомий блогер розповів про інтимні стосунки з Анною Трінчер

0
Відомий блогер розповів про інтимні стосунки з Анною Трінчер
Скандальний блогер Леон, який знявся в кліпі Анни Трінчер "Бар за баром", розповів про їхній роман. За його словами, вони недовго зустрічалися. У них були інтимні стосунки, однак після цього у них сталася сварка, через що Трінчер побажала завершити ці стосунки.

Про це пише УНІАН з посиланням на інтерв'ю на YouTube-каналі "Уролог Наумчук".

Леон зазначив, що під час розставання вони з Трінчер уклали певні домовленості, проте співачка не дотримала свого слова.

"Для мене інтим - не зрада, але коли ви домовилися про мовчання, а хтось дзвонить дружині і розповідає все, то це для мене зрада. Мені це розповіла моя дружина", - поділився блогер.

Цікаво, що нещодавно Леон розлучився зі своєю дружиною Христиною Бічковою. Сама дівчина неодноразово говорила, що цей розрив став для неї болючим. Христина зізнавалася, що більше не могла терпіти поведінку Леона.

Офіційно пара ще не розлучена, проте відомо, що в Леона з'явилася нова обраниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні