Чоловік видавав себе за жінку, щоб виїхати з України

0
Чоловік видавав себе за жінку, щоб виїхати з України
На Закарпатті прикордонники виявили ознаки кримінального правопорушення – підробки документів для незаконного перетинання кордону військовозобов’язаною особою.

Про це повідомляє zaholovok.com.ua

У пункт пропуску "Лужанка" прибула особа, яка намагалася виїхати в Угорщину за документами, виданими на ім’я 25-річної уродженки Одеси. Її паспорт для виїзду за кордон та повторно свідоцтво про народження були видані лише у серпні-вересні цього року. Як з’ясували оперативники Держприкордонслужби, у липні цього вказана особа проходила ВЛК і у військово-облікових документах значилась як чоловік з військово-обліковою спеціальністю «робітник підсобний будівельних робіт».

Чітко пояснити процедуру отримання документів, виданих на жіноче ім’я чи пред’явити інші підтверджуючі документи вказана особа не змогла.

Прикордонники винесли відмову у пропуску на виїзд з України та направили в Національну поліцію повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні