Кількість українців у Польщі стала критично великою

0
Мацей Дущик, заступник голови Міністерства внутрішніх справ та адміністрації Польщі, нещодавно повідомив, що в країні зараз проживає 2,5 мільйона іноземців. Ця цифра є свідченням стрімкого зростання кількості мігрантів у Польщі за останнє десятиліття.

Про це повідомляє in poland.

Значне зростання кількості іноземних громадян у Польщі зумовлено декількома факторами. Одним із ключових чинників є міграція з України, спричинена як економічними факторами, так і війною. Польща стала важливим місцем для працевлаштування та тимчасового прихистку для багатьох українців, що вплинуло на різке збільшення кількості іноземців у країні.

Крім українців, до Польщі також прибувають громадяни інших країн, зокрема з Білорусі, Грузії, Молдови, а також з Азії та Південної Америки. Вони заповнюють робочі місця у таких сферах, як будівництво, сільське господарство, промисловість та послуги. Завдяки цьому мігранти значно сприяють розвитку польської економіки, забезпечуючи працездатність у різних секторах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні