Військовий «Азову» різко висловився про мобілізацію в Україні

0
Військовий «Азову» різко висловився про мобілізацію в Україні
Більшість цивільних українців не готова поступатися Росії територіями і водночас не готова брати безпосередню участь у війні.

Про це бойовий медик бригади "Азов" на позивний "Око" розповів в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.

Військовий розповів, що не задоволений мобілізацією в Україні.

"Я деколи дивлюсь якісь новинні групи, і новина про те, що якийсь західний політик каже, що Україні можливо доведеться поступитися якимись територіями задля припинення вогню. Я дивлюся, що там близько 20 тисяч реакцій незадоволених, обурених. Потім минає декілька днів і піднімається розмова в цій самій групі про ймовірне зниження мобілізаційного віку, і там така сама кількість незадоволених реакцій. Я просто не розумію, як тоді люди збираються не віддавати якісь території на поступки, але при цьому вони не хочуть брати безпосередню участь у бойових діях. Воно, на жаль, так не працює", — каже бойовий медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні