У Рівному двоє чоловіків підпалили авто заради грошей

0
У Рівному двоє чоловіків підпалили авто заради грошей
Вночі проти 1️6️ жовтня чоловіки приїхали за адресою, облили та підпалили авто Toyota Yaris,зареєстроване за приватною фірмою.За виконану роботу чоловікам обіцяли щедро заплатити.

Про це повідомляє прокуратура Рівненщини.

30-річний чоловік, якого нині судять за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, в одному з Telegram-каналів знайшов підробіток. Йому запропонували гроші за підпал дверей однієї з квартир по вулиці Миколи Карнаухова у Рівному. 12 жовтня чоловік облив легкозаймистою речовиною «замовлені» двері, але довести злочин до кінця йому не вдалося, оскільки пожежу вчасно помітили і загасили. Замість обіцяної винагороди зловмисник отримав нове завдання – спалити будь-яку автівку в дворі того ж будинку.

До виконання цього «замовлення» палій долучив свого знайомого, 33-річного рівнянина, аби той зняв усе на камеру.

Правоохоронці оперативно встановили особи зловмисників, їх маршрут та місце перебування. 17 жовтня чоловікам повідомлено про підозру. Вирішується питання обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також накладення арешту на автівку, якою вони пересувались. Обіцяних грошей підозрювані не отримали.

Правоохоронці наразі перевіряють причетність чоловіків до інших злочинів. Досудове розслідування здійснюють працівники Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні