Відомий український актор розповів, як залишився без грошей

0
Відомий український актор розповів, як залишився без грошей
Український актор, який зіграв у серіалі "Містер і місіс Малишки", а також у низці інших, розповів, що на початку війни залишився без грошей. У зв'язку з цим він був змушений шукати іншу роботу, оскільки кінематограф був на паузі.

Про це він розповів в інтерв'ю УНІАН.

"Десь півтора року в мене нічого не було. Пробував себе в IT, у таксі, у продажах в інтернеті. Але ні в чому не досяг успіху. Деякий час працював викладачем в інституті. У той час ми з дружиною прийняли рішення продати наш будинок, тому що потрібні були гроші. Дуже радий, що зараз, моя основна професія знову користується попитом, є нові ролі в кіно, в театрі", - сказав Томусяк.

Він додав, що війна, так чи інакше, вплинула на всіх нас. За його словами, у мільйонів людей в один момент змінилася їхня наскрізна дія, мотиви і цінності, їхні звички, плани, мрії, життя і взагалі долі.

"Це те, що в хорошій драматургії називається надподія! Ми всі вчимося жити по-новому, шукаємо внутрішні та зовнішні опори. Хтось швидше адаптується, хтось дуже болісно перебудовується, але на всіх нас чекає реабілітація від цієї травми. Ми не виняток, нас теж шваркнуло сильно об стіну. Якщо говорити про суттєві зміни, у мене зменшилася цінність до матеріального, тому що коли все почалося, з необхідного, все майже помістилося в одну валізу", - додав актор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні