Українці можуть отримати від держави по 7 тисяч гривень

1
Українці можуть отримати від держави по 7 тисяч гривень
Українські фермери можуть отримати дотації з бюджету на утримання корів чи кіз та/або овець. Зокрема, для аграріїв, які мають від 3 до 100 корів, передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну.

Про це повідомили Мінагрополітики.

Там зазначили: для аграріїв, які утримують маточне поголів'я кіз та/або овець від 5 до 500 голів, передбачено дотацію 2 тис. грн на кожну.

"Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії всіх областей. За винятком тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій", – йдеться у повідомленні.

Самі заявки почали приймати з 17 жовтня. Зробити це можна за посиланням.

"У разі надходження до Державного аграрного реєстру заявок на суму, що відповідає обсягу бюджетних коштів за окремим напрямом, подання заявок припиняється, про що оприлюднюється відповідне оголошення у Державному аграрному реєстрі", – розповіли в міністерстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за одну корову платять 3 мінімальних пенсії або одну мінімальну зарплату
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні