РФ накопичує ракети на аеродромах базування: коли можлива масована атака

0
РФ накопичує ракети на аеродромах базування: коли можлива масована атака
Росіяни, ймовірно, готуються до нового масованого удару. Таку гучну заяву зробили в Центрі протидії дезінформації. А все через те, що ворог знову накопичує ракети на аеродромах базування стратегічної авіації.

Про це пише ТСН.

Росія готується до удару
Російська Федерація накопичує ракети на аеродромах базування стратегічної авіації. Це може свідчити про підготовку до обстрілів України. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко в Telegram:

"На жаль, Росія накопичує ракети на аеродромах базування стратегічної авіації. Борти типу Іл-76МД транспортують деталі, паливо і самі ракети. Також здійснюються перельоти бортів Ту-22м3 та Ту-95МС між аеродромами. Не виключено, що у ворога триває підготовка до ударів".

Такі повідомлення лунають доволі моторошно, зважаючи на нещодавню заяву генерал-лейтенанта у відставці, ексзаступника начальника Генштабу ЗСУ Ігоря Романенка. В ефірі "КИЇВ24" він розповів, що армія Російської Федерації спроможна завдати масованого удару по Україні сотнею безпілотників Shahed і сотнею ракет одночасно.

За словами Романенка, на жаль, у росіян є можливість сформувати й забезпечити масований удар по Україні.

Романенко пояснює, що масований удар – це до 100 “Шахедів” і ракет. Росіяни здатні одночасно випустити таку велику кількість повітряних цілей. І треба до цього готуватися.

Коли можлива масована атака
Водночас секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко зазначив, що Україна готується до масованих ударів російських агресорів з початком осінньо-зимового періоду. Про це він сказав на відкритті виставки "Енергетика в промисловості-2024" у Києві.

Водночас він зазначив, що українська енергетика під час війни показала свою спроможність реалізувати інноваційні рішення, і попри все, наміри ворога знищити економіку України не досягають мети. Раніше військовий експерт Олег Жданов також попереджав про масований обстріл України. Після нічного удару "Шахедами" по багатьох регіонах і ранкової атаки "Кинджалами" по Києву та аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області, який відбувся 7 жовтня, путінська армія може здійснити масований обстріл, для якого накопичила вже чимало ракет після тривалої паузи. Про таку ймовірність у коментарі для ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов.

Експерт підкреслив, що в цю дату був день народження нелегітимного Путіна, тому росіяни намагалися завдати максимальної шкоди. Ба більше, експерт каже, що ця атака могла бути передвісником масованого удару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні