Відомий український блогер, який втік з України, переїжджає до іншої країни

1
Відомий український блогер, який втік з України, переїжджає до іншої країни
Скандально відомий український блогер, ексчоловік співачки Анни ТрінчерОлександр Волошин – повідомив про переїзд. 27-річний інфлюенсер, який влітку втік з України, вирішив провести зиму у теплій країні.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, після втечі чоловік деякий час мешкав у Польщі, а потім оселився у Валенсії, Іспанія. Там він планував придбати квартиру та перевіз туди свої автівки. Однак Волошин кінець осені та зиму проведе в іншій країні.

Блогер вийшов на зв'язок у своєму Instagram. На кадрах, які він опублікував, Олександр продемонстрував, як він пакує валізи, натякнувши на переїзд.

Підписники втікача швидко здогадалися, куди збирається інфлюенсер, оскільки він раніше вже розповідав, що планує вирушити до Індонезії. Наступні декілька місяців Волошин житиме на острові Балі. Втікач вже вирушив в дорогу і, ймовірно, вже завтра прибуде до Індонезії.

"Те відчуття, коли ти нарешті забив на ці де**льні думки в голові і послухав своє серце!" – підписав кадри Олександр.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб на Балі всі нєгри його в дупу ібалі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні