Орбан запропонував Україні віддати путіну захоплені території

0
Орбан запропонував Україні віддати путіну захоплені території
План перемоги президента України Володимира Зеленського, який він представив лідерам Європейського Союзу, начебто приречений на провал.

Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеве видання Index.

Орбан послідовно прагне заблокувати допомогу ЄС Києву, одночасно збільшуючи зв'язки з Москвою. Він повторив, що Україна "не може перемогти" Росію у воєнному відношенні.

"Вісти переговори з позиції сили - хороша ідея, але ми слабкі. Мені подобаються ці великі фрази, сформульовані в політичних салонах, але тим часом помирають тисячі українців. Хороша ідея - не воювати, а припинити вогонь і покласти край війні. У кожного є військова стратегія, ми маємо мирну стратегію", - заявив Орбан.

Метою ЄС має бути якнайшвидше припинення війни дипломатичним шляхом таким чином, щоб Україна "втратила якнайменше територій" внаслідок врегулювання.

"Це закінчиться поразкою. Інші 26 країн у шоці вислухали план перемоги Зеленського. Що у вас було досі? Досі ми думали, що слідуємо переможному плану", - сказав Орбан.

Він запитав: "Якщо вони зараз переходять на план перемоги, чи був у вас досі план поразки?"

"Ми не підтримуємо це, тому що це не план перемоги Угорщини. Ми раніше не брали участі у війні і далі в ній не братимемо участі", - сказало він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні