США схиляють Україну до капітуляції?

0
США схиляють Україну до капітуляції?
Мінімальними поставками збої та загалом військової допомоги із США, Україну схиляють до капітуляції у війні з Росією.

Про це в інтерв'ю Главреду розповів політичний та економічний експерт Тарас Загородній.

Незважаючи на те, що капітуляція України - це іміджевий удар по самих Сполучених Штатах, за словами експерта, вона просто буде "правильно" оформлена.

"Оформлять усе так, немов це воля України, нібито вона сама захотіла", - вказує Загородній.

Загородній підкреслює, що саме тому Зеленський правильно звертає увагу Планом перемоги на те, що Україна готова боротися до перемоги, але Захід недостатньо підтримує цю боротьбу.

"Провали адміністрацій демократичних президентів, які почалися ще за Обами, викликають питання вже навіть у США. Тому що абсолютно ніяка політика щодо всього світу, але ж коли поліцейські йдуть, бандити відчувають безкарність і починають вилазити з усіх щілин", - додає він.

Він також зазначає, що Сполучені Штати зараз пропонують звертати увагу на можливість перебудови і прихід "нових людей" до влади в Росії, розраховуючи, що нове керівництво змінить систему влади.

"Вони хочуть зробити те саме, що було 2009 року, коли Обама пробачив росіянам Грузію, коли сидів із Медведєвим після всього цього і їв гамбургери", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні