Якою буде погода в Україні у вихідні

0
0
Якою буде погода в Україні у вихідні
в другій половині жовтня нарешті приходить справжня метеорологічна осінь.

Про це повідомляє telegraf, посилаючись на Sinoptik.ua.

Прогноз погоди в Україні на 19-20 жовтня
19-20 жовтня в Україні очікується прохолодна, переважно малохмарна погода. Це ідеальний час для прогулянок на свіжому повітрі та завершення осінніх робіт на дачних ділянках.

У суботу, 19 жовтня, найнижчі температури прогнозують на сході країни. У Донецькій та Луганській областях повітря прогріється лише до +7…+9°С. Південь та захід будуть теплішими: там термометри покажуть +11…+13°С, а на Закарпатті навіть до +15°С. На решті території України температура коливатиметься в межах +9…+11°С.

Небо над більшістю регіонів буде хмарним. Невеликі дощі можливі в Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Харківській і Луганській областях. Решта регіонів залишаться сухими.

Неділя, 20 жовтня, порадує українців кращою погодою. Синоптики прогнозують невелику хмарність без опадів. Температура повітря в північних, центральних і східних регіонах становитиме +9…+12°С. На півдні та заході буде трохи тепліше: +11…+13°С, а на Закарпатті знову найтепліше — до +15°С.

Варто звернути увагу на нічні години. З 19 на 20 жовтня в Україну прийдуть серйозні заморозки. На заході та півночі країни, а також у Черкаській, Вінницькій та Одеській областях температура може опуститися до 0…-5°С у повітрі. У Полтавській, Кіровоградській та Миколаївській областях очікується 0…-3°С як на поверхні ґрунту, так і в повітрі. На решті території прогнозують 0…-3°С у повітрі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні