На Заході п’яний онук погрожував і виганяв із дому свою бабусю

0
На Заході п’яний онук погрожував і виганяв із дому свою бабусю
Суд у Дрогобичі визнав винним у домашньому насиллі чоловіка, який відібрав гриби у своєї бабусі та не хотів віддавати. Крім цього, п’яний чоловік лаяв жінку, погрожував і виганяв з її ж будинку, що призвело до депресії. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у четвер, 10 жовтня.

Про це повідомляє lviv.media, посилаючись на вирок суду.

Випадок трапився 23 вересня у Дрогобицькому районі. П’яний Андрій Ч. забрав у своєї бабусі гриби, які вона назбирала, і виганяв жінку з її ж будинку. При цьому внук лаявся на бабусю, тож вона таки вийшла з будинку і викликала поліцію.

"Ображав потерпілу ОСОБА_5 нецензурними словами принижуючи її гідність, забрав гриби, які вона особисто назбирала в лісі та не віддавав, погрожував фізичною розправою, виганяв з будинку. ОСОБА_5 з метою припинення психологічного насильства вийшла з будинку та викликала поліцію", — йдеться у документі.

Через погрози і відібрані гриби у бабусі виник депресивний розлад
Таким чином п’яний Андрій Ч. спричинив бабці депресивний розлад, а саме "рекурентно депресивний розлад з тривожно-депресивною та сенесто-іпохондричною симптоматикою".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні