Український співак отримав державну посаду

0
Український співак отримав державну посаду
Популярний український виконавець Тарас Тополя детально розповів про свою державну посаду у новому випуску подкасту блогерки Аліни Шаманської "Розлючена". Під час зйомок ютуб-проєкту лідер гурту "Антитіла" розсекретив, що після того, як його вивели з бойового підрозділу, він став речником молодіжної ради при Президентові України.

Про це повідомляє uapress.

За словами Тараса, цю посаду він отримав близько півтора року тому. Артист зазначив, що мріє про те, щоб молоді українці мали змогу об’єднуватись у кооперативи та разом займатися будівництвом.

"Я в молодіжній раді, один з моїх напрямків це молодіжне будівництво. В мене не те, що мрія, нав’язлива ідея, зробити так, щоб в Україні запрацювало законодавство щодо кооперативів, яке зараз старе, ще з 90-х років залишилось. І щоб в цьому контексті була змога молодим людям, які мають енергію, силу і бажання, об’єднуватися в кооперативи і будувати собі спільно, те, що вони хочуть. Для мене це соціальне навантаження. Це ще один напрям в який я ув’язався і ми біжимо. Я ж до того займався громадською активністю. Я постійно з “Антитілами” в якійсь двіжусі. Я зрозумів, що це може бути корисно. Це можна використовувати, щоб просувати інтереси молоді", — пояснив артист.

Співак розсекретив, що з ініціативи молодіжної ради у 2025 році планується будівництво молодіжного комплексу у місті Львів на 60 квартир під соціальне житло, які потім здаватимуть в оренду для молоді за доступними цінами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні