У Львівській області чоловік потрапив під колеса потяга

0
У Львівській області чоловік потрапив під колеса потяга
Вранці 18 жовтня поблизу Жовкви Львівського району мотовоз збив чоловіка, який переходив колію поза межами залізничного переїзду. Зараз за його життя борються медики.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія трапилась о 08:33. Тоді мотовоз збив чоловіка, який з велосипедом переходив колію у невстановленому місці. Внаслідок ДТП чоловік отримав травми. Його госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні.

Наразі слідчі встановлюють особу травмованого. За попередніми оцінками, йому від 60 до 65 років.

Також правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту). Санкція статті передбачає до семи років ув'язнення. Наразі обставини, за яких трапилась ДТП, встановлюють.

Правоохоронці закликають мешканців бути максимально уважними на залізничних коліях. Зокрема, переходити їх тільки у встановлених місцях, переконавшись у відсутності потяга.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні