Відомі тревел-блогери показали їжу Волині

0
Відомі тревел-блогери показали їжу Волині
Відомі мандрівники – ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін – презентували на YouTube нове відео, присвячене їжі Волині.

Про це повідомляє Волинські новини, посилаючись на відео блогерів.

Черговий випуск спільного фуд-тревел-шоу блогери знімали у Волинській області цього літа. Два дні знімальна група, зокрема, провела в Смідинській громаді. Також знімання проводили в Луцьку, рекреаційних комплексах посеред волинських лісів, поблизу озер Світязь і Пісочне.

Нагадаємо, спільне тревел-шоу про їжу Міша та Антон запустили у 2021 році. У такий спосіб вони прагнули показувати країни світу, місцеве населення та культуру через їжу. Однак у перший рік повномасштабного вторгнення формат програми змінили: Птушкін та Кацурін почали знімати випуски про страви, які готують у різних регіонів України. Раніше в межах проєкту вони розповідали про їжу Закарпаття, Полтавщини, Галичини, Києва, Одеси та Харкова.

"Ми в Луцьку. І в меню в нас сьогодні – їжа Волині", – Міша та Антон розпочали випуск із Замкової площі в Луцьку.

"Скажу чесно: в мене вже тенькає в животику. Але перед тим, як починати їсти, треба розібратися, що ж таке Волинь. Волинь – це історико-культурний регіон, який, звісно, складається з Волинської області, але не обмежується нею; Рівненська область, частина Житомирської, Тернопільської. Ба більше, навіть частина Львівської області – це все українська Волинь. Крім цього, існує термін Велика Волинь. Вона простягається на схід Польщі та південний захід Білорусі.

Загалом для багатьох наших співвітчизників Волинь – це загадковий клаптик у кутку української мапи, хоч насправді це колиска української державності, яка народила Українську повстанську армію, Лесю Українку, нашого першого президента Леоніда Кравчука, Пересопницьке Євангеліє, на якому всі Президенти України приносять клятву, а ще "Тартак" і ВІА "Світязь", – розповіли ведучі шоу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні