Опалювальний сезон у Луцьку: яким будинкам та установам дали тепло

0
Опалювальний сезон у Луцьку: яким будинкам та установам дали тепло
У Луцьку теплом забезпечили ще ряд споживачів. 19 жовтня підключили ще кілька будівель.

Про це повідомляє Луцьктепло.

Після успішних гідровипробувань трубопроводів на проспекті Волі подачу теплової енергії відновили для поліклініки №1, дитсадка №7 та житлових будинків на проспекті Волі, 56, 58, 60, 62, 64, 68, 49.

Окрім того, впродовж дня ремонтна бригада виконувала роботи із ліквідації витку на тепловій мережі на вулиці Задворецькій. Виконання робіт ускладнює чотириметрова глибина прокладання мережі. Ремонт дозволить відновити опалення для 25 житлових будинків та дитсадка №6.

18 жовтня на теплових мережах сталося ще 2 витоки:

в привокзальному районі через витік на тепловій мережі був ризик зупинки котельні, яка, окрім іншого, забезпечує опаленням міський пологовий будинок. Витік було виявлено та локалізовано поблизу житлового будинку на вул. Привокзальній, 7. У зв'язку із цим послугу з постачання теплової енергії тимчасово призупинено для 15-ої школи та 7 житлових будинків на просп. Президента Грушевського, 24, 26, просп. Перемоги, 21, вул. Привокзальній, 1, 3, 7, 9. Роботи з ліквідації витоку розпочнуться в понеділок, 21 жовтня.

на просп. Молоді через витік на тепловй мережі подачу теплоносія зупинено для будинків на просп. Молоді, 6 і 8. Роботи з ліквідації витоку розпочнуться в понеділок, 21 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні