У будинок відомої української блогерки влучили уламки «шахеда»

0
У будинок відомої української блогерки влучили уламки «шахеда»
У багатоповерховий будинок, в якому живе відома блогерка Яна Дога, за якою в мережі Тік-ток слідкує понад 11 мільйонів підписників, яка свого часу брала участь в шоу "Супер-мама", потрапили уламки від "Шахеду".

Про це блогерка повідомила у себе на сторінці в Інстаграм, пише Фокус.

Так, за словами Яни, під час нічної тривоги, завдяки силам ППО, вдалося збили літаючий пристрій, уламки якого розлетілись в районі, де вони живуть. Частина з них влучила в багатоповерхівку, де знаходиться квартира блогерки.

"Нам в 2 години ночі прилетів шахед біля дому. Це було дуже страшно. Уламки попали в наш будинок", — повідомила блогерка.

В подробиці Яна Дога не стала вдаватися, заявила, що, на щастя, її син Стефан, якому лише 1 рік та 10 місяців, нічого не чув і міцно спав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні