Викрадені з зоопарку Маріуполя леви, загризли жінку в Криму

1
Викрадені з зоопарку Маріуполя леви, загризли жінку в Криму
У захопленому рф Криму в сафарі-парку "Тайган" керівницю парку Леокадію Перевалову понівечили леви, коли вона зайшла у вольєр із хижаками.

Про це повідомляє glavred, посилаючись на росЗМІ.

Загибла пропрацювала в парку з моменту його заснування 2006 року і була одним із найдосвідченіших співробітників. За словами директора парку Олега Зубкова, вона була справжнім професіоналом, пишуть росЗМІ.

Уточнюється, що зайшовши в зимовий вольєр, Перевалова не закрила зовнішній шибер, за яким перебували леви. За словами Зубкова, хижаки такого не прощають.

"Левиці напали і, на жаль, нікого поруч не було, надати допомогу було вже нікому. Коли співробітники знайшли Перевалову, це вже було бездиханне тіло. Відігнали левів, викликали слідчі органи", - повідомив він.

За деякими даними, причиною смерті Перевалової стало пошкодження сонної артерії. Після інциденту парк левів тимчасово закрили.

Водночас Зубков пояснив, що вкрадені з маріупольського зоопарку леви, незважаючи на свою ситість, не тільки напали на жертву, а й почали обгризати її ноги.

"Мене жахнуло здебільшого те, що леви, незважаючи на те, що вони були ситі, здорові, міцні, вони не просто вбили, а ще й обгризли, почали гризти ноги. У цьому жах, тому що якщо леви скуштували людського м'яса, то вони стають людожерами", - наголосив Зубков.

Підкреслюється, що один лев і дві левиці були вкрадені окупантами із зоопарку Маріуполя, який РФ практично стерла з лиця землі, убивши тисячі мирних жителів, влаштовуючи килимові бомбардування міста у 2022 році.

Також зазначається, що усипляння левів не планується, оскільки загибла співробітниця порушила правила безпеки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Леви теж не люблять кацапів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні