Чому в Україні посилили рейди ТЦК

0
Чому в Україні посилили рейди ТЦК
Заступник голови парламентського комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв повідомив, що темпи мобілізації в Україні зберігаються, попри складні умови війни. У зв'язку з активізацією наступальних дій з боку російських військ у серпні-жовтні 2024 року потреба в додаткових силах для Збройних сил України зросла. Чернєв наголосив, що це вимагає збільшення цифр мобілізації.

Про це пише Соцпортал.

Коментуючи рейди, які проводять співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки спільно з правоохоронними органами, Чернєв зазначив, що причина цих дій також пов'язана з посиленням військової активності Росії.

Він зазначив, що наразі у нього немає точних даних про те, наскільки ці заходи збільшили кількість мобілізованих, але їхня необхідність зумовлена поточною ситуацією на фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні