РФ готується до масштабного удару по енергетиці України: заява Defense Express

0
РФ готується до масштабного удару по енергетиці України: заява Defense Express
Російські окупаційні війська чекають на певні температурні зміни, коли ракетний удар буде найбільш дошкульним для української енергетики.

Про це в етері телеканалу Еспресо заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

"Певний час не було пусків Х-101. Можна припустити, що накопичуються ракети для ймовірних ударів по нашій енергетиці. Напевно, ворог вичікує на певні температурні зміни, коли цей удар буде найбільш дошкульним. З іншого боку, до цього готується наша ППО, усвідомлюючи ці ризики й підходи росіян, які мають на меті завдати максимальних збитків нашій енергетиці", - заявив експерт.

За його словами, запаси літаків у країни-агресора ще зберігаються, але Ту-95МС дійсно зношуються.

"Є проблеми з двигунами, і це становить серйозну проблему для РФ. Вони намагаються економити льотний час. Проте бойові завдання намагаються виконувати для пусків крилатих ракет Х-101. Відбуваються підйоми бомбардувальників РФ для проведення умовно навчальних місій. Але зрозуміло, що навчальна місія на певному етапі може перейти в бойову", - підсумував Згурець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні