Україна готова обговорювати будь-які варіанти завершення війни, - Єрмак

0
Україна готова обговорювати будь-які варіанти завершення війни, - Єрмак
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак звернувся до Фінляндії із закликом підтримати мирні ініціативи України. У своїй колонці для фінського суспільства він докладно розкрив основні аспекти Плану перемоги та Формули світу.

Про це повідомляє в телеграм каналі Андрій Єрмак.

За словами Єрмака, Україна закликає міжнародну спільноту, зокрема Фінляндію, сприяти завершенню війни на умовах, які забезпечать захист міжнародного права та суверенітету держави.

Глава ВП наголосив на необхідності розробки спільної стратегії для досягнення стабільного та справедливого світу. Особливу увагу він приділив питанням екологічної безпеки та відновлення України.

У колонці також відзначено вагомий внесок Фінляндії у підтримку України. Єрмак наголосив на важливості подальшого розвитку двостороннього співробітництва для зміцнення безпеки та стабільності в Європі.

Україна готова розглядати різні варіанти вирішення конфлікту, але за умови дотримання міжнародного права та поваги до територіальної цілісності країни. На переконання керівника ВП, тривалий світ має стати результатом спільних зусиль, спрямованих на забезпечення справедливості та розвитку для всіх сторін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні