Військовий «Азову» заразився туберкульозом у полоні рф: його стан критичний

0
Військовий «Азову» заразився туберкульозом у полоні рф: його стан критичний
17 травня 2022 року Сергій Тарасюк вийшов із Азовсталі. З того часу захисник перебуває у російському полоні у жахливих умовах.Про критичний стан чоловіка його дружина дізналася від побратимів, які сиділи з ним в одній колонії і повернулися додому.

Про це пише 24 канал.

13 і 14 вересня 2024 року відбулися обміни військовополоненими, у ході яких вперше за довгий час повернулися в Україну представники бригади "Азов". Серед звільнених були ті, хто певний час перебував із 58-річним Сергієм Тарасюком в одній камері. Саме вони розповіли його дружині Людмилі інформацію, яка шокувала жінку.

Так, пані Людмила вперше дізналася, що її чоловік перебував у тому самому бараку в Оленівській колонії, де стався вибух. Чудом захиснику тоді вдалося уціліти.

Врятований з полону військовий, який сидів із Сергієм уже у тюрмі в Росії, розповів про його стан здоров'я. Виявилося, що у полоні Тарасюк заразився туберкульозом. Крім того, у нього швидко прогресує псоріаз, почалися проблеми з зубами, чоловікові важко їсти. Через обмежений раціон він сильно схуд. Як кажуть колишні полонені, навіть їм було важко дивитися на нього: лишилися самі кістки, вкриті шкірою.

Також оборонець Маріуполя має проблеми зі спиною. Коли їх кудись водять, то змушують дуже низько нахилятися. А Сергій високий, зростом 186 сантиметрів, тому йому особливо важко.

За останньою інформацією, Тарасюк перебуває у СІЗО № 2 міста Камишин Волгоградської області. Його перевели у камеру, де утримують хворих на туберкульоз.

Звільненй побратим розказав, що Сергій дуже виснажений. Він у дуже поганому стані та його потрібно витягати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні