В українському місті чоловік жорстоко побив одномісячну дитину

0
В українському місті чоловік жорстоко побив одномісячну дитину
В Одесі чоловік жорстоко побив двох своїх дітей. Одна дитина наразі перебуває в реанімації, а інша – на стаціонарному лікуванні.

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації з посиланням на власні джерела.

Інцидент стався на проспекті Шевченка, 12/2.

Вчора, 22 жовтня, до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні була доставлена дівчинка віком трохи більше місяця. Медики діагностували у немовляти важкий стан: кома, крововилив у мозок, набряк головного мозку, забій легень та численні переломи ребер. Травми, отримані дитиною, свідчать про надзвичайну жорстокість і становлять серйозну загрозу для її життя.

Джерела також повідомляють, що на наступний день з тієї ж адреси було госпіталізовано ще одну дитину. За попередньою інформацією, у неї діагностовано перелом стегна. Наразі обидві дитини перебувають під пильним наглядом лікарів.

Інформацію підтвердили в поліції Одещини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні