У вбивстві українських військових на реабілітації в Німеччині підозрюють росіянина

0
У вбивстві українських військових на реабілітації в Німеччині підозрюють росіянина
У Німеччині висунули звинувачення у вбивстві росіянину, якого підозрюють у вбивстві двох українських військових на реабілітації. Слідчі дізналися, що той міг зробити це через «уражену національну гордість».

Про це пише Associated Press із посиланням на прокуратуру Мюнхена.

Ім’я 57-річного підозрюваного не розголошують, однак відомо, що він був близько знайомий з загиблими українськими військовими. У день вбивства всі троє разом випивали та сперечалися про ситуацію в Україні.

Як кажуть у німецькій прокуратурі, під час цього "обвинувачений відчув, що його національна гордість була уражена", а тому несподівано вирішив убити українців. Він приніс із сусідньої квартири ніж і завдав поранень чоловікам.

Один із них загинув одразу, а другий помер від отриманих поранень пізніше.

За словами прокурорів, підозрюваний "як прихильник перебільшеного російського націоналізму" підтримує війну росії проти України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні