На фронті загинув 29-річний волинянин: спогади про Героя у річницю пам'яті

0
На фронті загинув 29-річний волинянин: спогади про Героя у річницю пам'яті
24 жовтня 2024 року минає рік світлої пам'яті загиблого захисника України Івана Володимировича Гнатюка з Мильська Рожищенської громади Луцького району.

Історію Героя розповіли на сайті Рожищенської громади.

Гранатометник механізованого відділення механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Іван Володимирович Гнатюк загинув в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області 24 жовтня 2023 року.

Йому назавжди двадцять дев'ять.

Коротке життя відміряла доля наймолодшому з трьох синів родини Гнатюків. Вдовою залишив загиблий захисник молоду дружину, не натішившись сімейним щастям. Йому судилася доля Героя. Бо до останнього подиху солдат Іван Гнатюк мужньо боровся з ворогом, захищаючи неньку-Україну.

Іван Гнатюк виконав на цій землі головне покликання чоловіка - бути захисником своєї родини та Батьківщини, а також одну з найголовніших заповідей християнина - заповідь любові до свого ближнього.

Ніякі слова втіхи не зменшать болю від втрати найріднішої людини. Бо цей біль назавжди. Слава і шана загиблому воїну Івану Гнатюку, який поклав життя на вівтар свободи та незалежності рідної землі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні