З 10-ти шкіл на заході України закликали терміново забрати дітей додому: що сталося

0
З 10-ти шкіл на заході України закликали терміново забрати дітей додому: що сталося
В одному з телеграм-каналів поширили повідомлення з погрозами влаштувати стрілянину 24 жовтня у 10 школах міста, назвавши номери цих шкіл, відтак чим закладам рекомендували перейти на дистанційне навчання до кінця дня.

Про це повідомило видання Файне місто, посилаючись на заступницю керівника управління освіти Тернопільської міськради Ірину Суму.

Як зазначила Ірина Сум, ситуація із залякуванням терактом у школах перебуває на контролі у міського голови Сергія Надала, управління освіти і науки та поліції.

"Щоб уникнути ризиків та паніки, батьків закликали забрати дітей зі шкіл. Від завтра навчання відновиться у звичному режимі, – повідомила Ірина Сум. – Це стосується лише тих навчальних закладів, про які йшлось у зазначеному телеграм-каналі. Чи "відправляти" дітей додому – вирішує керівництво шкіл".

У виданні також зазначають, що серед переліку навчальних закладів, номери яких згадують у повідомленнях з погрозами, є школа № 25, хоча навчального закладу з таким номером у Тернополі немає з 2022 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні