На заході України 2-річній дитині викололи око та подряпали спину

0
На заході України 2-річній дитині викололи око та подряпали спину
На Рівненщині лікарі надали допомогу 2-річному хлопчику, який став жертвою насильства. У дитини - виколоте око, травма вуха та подряпана вся спина.

Про це злочин у мережі написала керівниця Рівненського центру соцслужб Ліана Диновська, пише Рівне Медіа.

"На території Рівненської громади Рівненського району, ймовірно, стався страшний злочин проти дворічної дитини, домашнє фізичне насильство і як результат - виколоте око, подряпана уся спинка і різана або укушена (скоріш за все) травма вуха. За версією мами дитини і ще двох дорослих, які перебували під час інциденту на одній житловій площі, травми малечі наніс інший хлопчик 5 років, який з ним бавився у кімнаті, колесом від дитячої машинки", - написала Ліана Диновська.

За попередньою версією фахівців, такі травми не могла нанести дитина віком 5 років.

"Сама мати повідомила мені, що перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння і не пам’ятає, що відбулося у той день, але вважає, що дитину побила донька її свекрухи. Каже: «дитину по підлозі тягали, немов, паршиве котеня». Також сказала, що донька свекрухи сказала їй, що теж не пам’ятає, хто побив хлопчика. Як виникла версія, що дитину побила інша п’ятирічна дитина - не пам’ятає, припускає, що першою це сказала донька свекрухи", - зазначила керівниця Рівненського центру соцслужб.

Ліана Диновська у дописі додала:

"Публікую фото, як є, у матері дитини взяла письмовий дозвіл на використання фото, тому обличчя не закриваю ні смайликами, ні хмарками, моя душа зараз розірвана!"

Як коментують дану ситуацію правоохоронці - читайте на сайті "Рівне Медіа" згодом.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні