Відома українська співачка поцілувала дитину в губи під час концерту: мережа лютує

0
Відома українська співачка поцілувала дитину в губи під час концерту: мережа лютує
Українська журналістка та інтерв'юерка Емма Антонюк прокоментувала інцидент, який стався на концерті відомої співачки Христини Соловій. Блогерка розкритикувала вчинок артистки.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, під час концерту на сцену до зірки вийшов маленький хлопчик. Після спілкування з Христиною він поцілував її в губи та пішов зі сцени. В мережі артистка нарвалася на хейт, хоча присутні в залі підтримали її гучними оплесками. У підписі до відео, яке оприлюднила Соловій у своєму Twitter, вона написала: "Діти вчать нас бути невимушеними та сміливими. Не показуйте Еммі (Еммі Антонюк –УНІАН) тільки".

Однак журналістка все ж таки прокоментувала ситуацію. Вона у своєму Instagram зазначила, що поцілунок знаменитості та хлопчика не вважає смішним, а навпаки засуджує таку поведінку співачки.

"Насправді тема сексуалізації підлітків, "лолітства", німфетства – трохи про інше. Господи, як же це не смішно, Христино. Страшно і не смішно", – наголосила Антонюк.

Емма зробила скріншот з відео Христини, а також додала кадри новини про справу щодо зґвалтування неповнолітньої дівчини на випускному. Таким чином вона натякнула, до чого можуть призвести такі вчинки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні