Конгрес місцевих та регіональних влад обговорив план перемоги Зеленського

0
Конгрес місцевих та регіональних влад обговорив план перемоги Зеленського
24 жовтня керівник Волинської ОВА Юрій Погуляйко із головою обласної ради, мерами міст та обласних центрів, а також керівниками фракцій в обласній раді в онлайн-режимі взяли участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Тема обговорення – План перемоги України, який представив Володимир Зеленський.

Про це інформує керівник Волинської ОВА.

Зазнчається, що все українське суспільство хоче перемоги та справедливого миру. І План перемоги – це шлях до цього. Це можна втілити й реалізувати, але, як наголосив Володимир Зеленський, важлива міжнародна та національна підтримка.


"МИ, від громад області до керівництва держави, повинні бути консолідованими та послідовними. Бути єдиним голосом, який буде чутно усьому світу.

Тож будемо робити все, аби донести необхідність підтримки українського Плану перемоги до іноземних громад та регіонів-партнерів Волині. Будемо звертатися до різних куточків світу, аби його знали на усіх рівнях.

Україна зобов’язана перемогти та об’єднати усіх. План чіткий та зрозумілий, має на меті посилити оборонний, економічний та геополітичний потенціал України. Сьогодні всі розуміють його важливість та необхідність. Він уже здобув широку підтримку у світі. Складається із п’яти ключових аспектів, кожен з яких детально обговорили.

Абсолютно підтримуємо кожен пункт разом із громадами Волині", - зазначив Погуляйко

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні