У церкві на екрані замість текстів пісень з'явилося порно

0
У церкві на екрані замість текстів пісень з'явилося порно
Діти у віці шести років були піддані впливу "абсолютної непристойності", коли на великому екрані церкви замість текстів пісень з'явилося зображення з рейтингом 18+.

Про це пише ТСН з посиланням на Mirror.

Учні початкової школи громади Горнсі у Східному Йоркширі, Велика Британія, відвідували сусідню Об'єднану реформатську церкву, щоб заспівати пісню на честь свята врожаю. Слова однієї з пісень нібито були замінені на порнографічні зображення.

Один із батьків, який побажав залишитися невідомим, розповів: "Одну хвилину діти співають "Ми оремо поля і розкидаємо", а в наступну церква показує учням цілковитий бруд. Шести- і семирічні діти були шоковані і не знали, куди дивитися".

Вчителі кинулися до ноутбука, який проектував зображення, у відчайдушній спробі мінімізувати завдану шкоду. Батьки отримали листи від працівників школи, де навчається 500 учнів. Вони також звернулися до працівників служби безпеки міської ради, щоб ті допомогли дітям, які перебувають у скрутному становищі.

У листі, надісланому в день інциденту, діти читали текст пісні на екрані, який обслуговували церковні волонтери, коли з'явився "неприйнятний контент". Вони додали, що екран був увімкнений лише "декілька секунд", і що вони не впевнені, чи зрозуміли діти, що сталося. Директор школи зв'язався з церквою, щоб розібратися з інцидентом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні