На заході України на хабарі затримали посадовця ТЦК

0
На заході України на хабарі затримали посадовця ТЦК
Біля торгового центру у Львові під час отримання хабаря затримали начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського РТЦК та СП.

Про це інформує Lviv.media.

У Львові затримали посадовця Сихівського районного ТЦК за вимагання хабаря у військового. За інформацією видання, йдеться про начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського РТЦК та СП Володимира Лісовського. Він отримав 2 тисячі доларів від військовослужбовця за уникнення служби на сході.

Правоохоронці затримали посадовця біля торгового центру "Ашан" у селі Сокільники. Володимир Лісовський вимагав гроші у військовослужбовця ТЦК, за те щоб не переводити його в зону бойових дій на сході України та не притягувати до відповідальності за перебування на службі в стані наркотичного сп’яніння.

За таку обіцянку начальник вимагав 2 тисячі доларів. Саме під час отримання цих коштів правоохоронці його і затримали. Гроші вилучили, тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні