На війні загинув вчитель Захисту України

0
На війні загинув вчитель Захисту України
На війні загинув вчитель Захисту Вітчизни зі Львова Андрій Мазур.

Про це повідомили на сторінці Львівської лінгвістичної гімназії.

У лютому 2022 року він добровільно зголосився захищати Україну від російських окупантів.

«Сумна звістка прийшла в нашу гімназійну родину: на щиті повертається додому вчитель Захисту України та історії Андрій Мазур. З лютого 2022 року він боронив нашу Вітчизну від московської навали. Вічна пам'ять герою», – пишуть на сторінці гімназії .

Учні з теплотою згадують свого вчителя:

«Пам'ятаю Андрія Михайловича завжди усміхненим, завзятим. Його дописи-звіти про різні змагання часто починалися словами Урааа!», «Це було драйвово!», «Відмінний результат!». Він заряджав дітей своєю енергією. Вони ходили з ним «стежками героїв».. Він був взірцем, прикладом гідності... Дуже боляче від втрати. Нехай спочиває з Богом!»

«Один з найчудовіших викладачів. Честь і вічна памʼять»

«Це був прекрасний вчитель, так багато навчив життєвого, ситуаційного, ділився досвідом, знаннями, цікавими розповідями. До нього завжди цікаво приходити… була впевненість, що він точно знає як жити це життя і виходити з будь-якої ситуації, долати труднощі і перемагати, не падати духом. Віддав найцінніше за нас. Світла пам’ять»

«Пам'ятаю уроки ОБЖД Андрія Михайловича, кожного разу було цікаво і весело, такий щирий, простий і завжди енергійний, ми ним захоплювались, дякую за захист і Вічна шана і пам'ять!».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні