Воювати будуть всі: у майже 50 000 чоловіків в Україні можуть зняти бронь

0
Воювати будуть всі: у майже 50 000 чоловіків в Україні можуть зняти бронь
У перші дні аудиту підприємств, які бронювали своїх працівників від мобілізації, було виявлено понад 40 000 військовозобов'язаних, заброньованих з порушеннями.

Найбільші стосуються рівня заробітної плати. Про це пише видання NV.

"Коли підприємство подає документи, то вказує велику зарплату. А тільки-но отримує потрібний статус, там починають платити мінімалку", пояснив співрозмовник видання.

Інший чиновник повідомив, що статус критичних підприємств внаслідок аудиту можуть втратити тисячі компаній.

"Щонайменше 20% компаній після аудиту з великою ймовірністю втратять статус критичних підприємств. Це стосується тих, хто спочатку не мав би потрапити до цього списку. Багато з цих компаній могли торгувати квотою на бронь", - сказав він.

Інша проблема в тому, що підприємства, які дійсно потребують бронювання, не зможуть цього зробити у найближчі тижні й побоюються, що "ТЦК встане біля входу та мобілізує більшу частину працівників".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні