Командування РФ заборонило брати в полон українців у Курській області

0
Командування РФ заборонило брати в полон українців у Курській області
Командування російської армії наказало своїм військам не брати в полон українських військових.

Про це повідомила пресофіцерка 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ЗСУ Діна Вонг в ефірі телемарафону, пише Еспресо.

За її словами, на Курському напрямку, де виконує бойові завдання ця бригада, росіяни вдаються до активних штурмових дій із застосуванням бронетехніки.

"Ворог надав своєму особовому складу наказ не брати в полон українських військових", - сказала речниця.

За словами пресофіцерки, зважаючи на те, що оперативна ситуація в зоні відповідальності бригади досить складна, варто відзначити роботу піхоти. Хлопці сумлінно виконують свій обов’язок та стійко тримають позиції, додала вона.

"Нам відомо про те, що вони намагаються накопичити свою піхоту. Коли починаються штурмові дії, ми одразу відпрацьовуємо по особовому складу та техніці противника. Кожна наша операція — це сукупність дій наших танкістів, артилерії, операторів БПЛА", - розповіла Вонг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні