День, коли ви нарешті знайдете кохання: гороскоп на 26 жовтня для всіх знаків Зодіаку

0
День, коли ви нарешті знайдете кохання: гороскоп на 26 жовтня для всіх знаків Зодіаку
День, коли будь-яка людина, яка навіть вважає езотерику темнолюбством, може виявити у себе паранормальні здібності.

Про це повідомляє ТСН.

Овен
Неприємні зауваження, які ви сьогодні можете почути від когось із оточення, бажано пропустити повз вуха, ще краще – взагалі не спілкуватися з тими, у кого ви свідомо не викликаєте приємних емоцій.

Телець
Не варто братися за справи – навіть домашні, якщо вони вимагатимуть від вас великої кількості енергії: оскільки її запас поступово зменшуватиметься, краще займатися вирішенням другорядних питань.

Близнята
У компанії друзів і навіть у натовпі на вулиці вам сьогодні краще не виділятися: бажаючи справити враження на оточення, ви, найімовірніше, досягнете своєї мети, але не в позитивному, а в негативному сенсі.

Рак
Не дозволяйте собі не лише поганих слів, а й негативних думок на адресу людей із оточення: згодом ви – через тонкість своєї натури – пошкодуєте про це, але не зможете нічого виправити.

Лев
Зовсім не спілкуватися з оточенням – особливо якщо ідеться про родичів та колег – вам не вдасться, але виставити дистанцію між собою та ними вам цілком до снаги: це допоможе вам не посваритися з ними.

Діва
Необхідно відмовитися від серйозних фізичних навантажень – вони можуть спричинити травми, а також викликати загострення хронічних захворювань, до чого необхідно поставитися з усією серйозністю.

Терези
День сприятливий для занять, які приносять вам задоволення, тому обов'язково треба поспілкуватись дітьми, особливо якщо вони ще маленькі, та приділити час своєму хобі.

Скорпіон
Сварка з найкращим другом, найімовірніше, відбудеться з його вини, але це не означає, що вам від цього буде легше, тому намагайтеся не звертати увагу на його злі жарти та неприємні для вас зауваження.

Стрілець
Займіться домашніми справами, які ви тривалий час відкладали на потім: настав час викинути непотрібне – починаючи з протермінованих документів та рахунків та закінчуючи речами, які ви не носите.

Козоріг
Будьте уважними до думок, які сьогодні спадатимуть вам на думку: можливо, вони здаватимуться такими, що не мають особливого значення, але насправді це не так – серед них трапляться по-справжньому цінні.

Водолій
Відпочинок, якому зірки сьогодні пропонують вам присвятити день, зовсім не означає, що потрібно байдикувати – чому б вам, наприклад, не зайнятися спортом або не вирушити на пішу прогулянку околицями.

Риби
З яким би проханням не звернувся до вас сьогодні хтось із знайомих, не поспішайте одразу відповідати згодою – насамперед, дізнайтеся, що саме від вас буде потрібно – можливо, завдання здасться вам неприйнятним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні