На ремонт дороги в селі біля Луцька витратять майже 4 мільйони гривень

0
На ремонт дороги в селі біля Луцька витратять майже 4 мільйони гривень
У селі Боратин Луцького району за чотири мільйони гривень ремонтуватимуть покриття проїзної частини на вулиці Спортивній.

Тендер на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 31 жовтня, пишуть Волинські Новини.

Очікувана сума, яку витратять на ремонт – 3 961 843 гривні.

Як вказано в тендерній документації, ремонт включатиме нарізання кюветів, розробку ґрунту екскаваторами, улаштування основи зі щебеню, виправлення профілю наявного щебеневого покриття, улаштування одношарової основи, розлив бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, планування та укріплення узбіч, облаштування з’їздів, перекладання горловин каналізаційних колодязів, встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Усі роботи планують завершити до 30 листопада 2024 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні