Стало відомо про ще одну країну, яка може відправляти росії броньовану техніку

0
Стало відомо про ще одну країну, яка може відправляти росії броньовану техніку
Нещодавні відеоматеріали, поширені в російських соцмережах, схоже, підтверджують нову партію бронетехніки виробництва Streit Group, доправленої армії РФ.

Про це пише ТСН з посиланням на видання Defence-blog.com.

Один із відомих російських військових блогерів під псевдонімом "Военный осведомитель" заявив: "Імовірно, для ЗС РФ була закуплена партія різноманітної бронетехніки невідомого походження на базі Toyota Land Cruiser. Ця бронетехніки можуть бути з ОАЕ чи Південної Африки".

На відео показано більше 20 автомобілів на базі модифікованих платформ Toyota Land Cruiser і Ford F-550, зокрема моделі Spartan SUT, Cobra і Cougar від виробника Streit Group з ОАЕ.

Відеозаписи з’явилися на тлі посиленого контролю за операціями зі зброєю за участю Росії, оскільки конфлікт в Україні триває. Залишається незрозумілим, чи були транспортні засоби придбані безпосередньо у Streit Group або закуплені через третю країну. Однак Streit Group раніше продавала машини в різні країни і рекламувала ці бронемашини на міжнародних оборонних виставках. Деякі зображення з минулих виставок і запасів, як повідомляється, показують сотні подібних автомобілів.

Нещодавнє прибуття доповнює ряд бронетехніки, яка, як відомо, перебуває в руках Росії. Примітно, що Streit Group має досвід постачання модифікованих броньованих машин, які використовуються приватними військовими підрядниками, такими як Wagner Group. У минулих партнерствах Streit Group співпрацювала з російською Військово-промисловою компанією (ВПК), розробляючи броньовані машини "Кондор"/ВПК-Урал для оперативників Вагнера в зонах конфлікту.

Хоча подробиць про останню поставку мало, ця ситуація підкреслює складності, що тривають на ринку зброї на тлі санкцій і глобальної політики контролю над зброєю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні