Українка розповіла, як ставляться до біженців у Польщі

1
Українка розповіла, як ставляться до біженців у Польщі
Для громадян Польщі українські біженці та мігранти є лише тимчасовими гостями. Таку думку висловила українка, яка 10 років живе у Варшаві.

Про це у коментарі NV розповіла журналістка Олена Бабакова.

Поляки нерідко з підозрою ставляться до бажання українців залишитися та інтегруватися у польське суспільство. Також вони сприймають невдоволення українців місцевим сервісом як вияв невдячності:

"Коли щось змінюється, закони чи суспільні настрої, зростають расизм та ісламофобія, по українцям теж прилітає рикошетом, хай вони і не мають до цього стосунку".

Бабакова додала, що за час повномасштабної війни чимало українок з дітьми інтегрувалися у місцевих громадах, однак вони досі залишаються для поляків гостями, які "мають або мовчати, або зібрати речі і поїхати" у конфліктних ситуаціях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
толерантністю до чужинців у поляків не пахне. Polska dla polakow - єдиний девіз
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні