Чому солдати КНДР не зможуть успішно воювати в Україні

0
Чому солдати КНДР не зможуть успішно воювати в Україні
Військові з Північної Кореї, які прибули в росію воювати проти України, є не найкращими солдатами своєї армії. Вони не призвичаєні воювати на рівнинній місцевості й мають слабку фізичну форму.

Про це пише hromadske.

За даними відеозаписів, північнокорейські солдати, яких відправлять воювати проти України, — на вигляд молоді хлопці віком трохи за 20 років або взагалі підлітки. Аналітики стверджують, що військові КНДР мають відносно низький зріст і слабку статуру, що свідчить про поширене недоїдання в їхній країні.

Вони також, ймовірно, перебувають на ранніх стадіях військового призову і раніше ніколи не виїжджали з Північної Кореї. А їхня підготовка зі спеціальних операцій була зосереджена на вбивствах і руйнуванні інфраструктури в гірській Південній Кореї.

Як відомо, що це дуже відрізняється від війни на рівнинній місцевості вздовж українсько-російського кордону. Також журналісти зазначають, що армія КНДР має на озброєнні застарілу військову техніку, тому і військові звідти, мовляв, будуть звиклими лише до неї.

Міністр оборони Південної Кореї Кім Йонг Хен, оцінюючи військовий контингент КНДР у росії, назвав його "просто гарматним м'ясом". Водночас аналітикb припускають, що ця перша партія північнокорейських військових "може прокласти шлях" для досвідченіших солдатів їхньої армії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні