У Львові шестеро людей отруїлися чадним газом

0
У Львові шестеро людей отруїлися чадним газом
27 жовтня, у Львові трапилось отруєння чадним газом, внаслідок якого постраждали шестеро людей. П’ятьох із них у стані середньої важкості медики доправили до лікарень.

Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та тероборони.

Так, в одній із квартир на вул. Лесі Українки отруїлись чадним троє жінок, віком 40, 38 та 32 роки, а також троє дітей – 8-річний хлопчик, 9-річна дівчинка та 9-річний хлопчик.

Дітей в стані середньої тяжкості госпіталізували до лікарні Св. Миколая. Двох жінок 1984 р.н. та 1992 р.н. госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні також в стані середньої важкості. Жінці 1986 р.н. надали допомогу на місці та не госпіталізували. Аварійною бригадою ЛФ ТОВ "Газорозподільні мережі України" припинено подачу газу.

Обставини події встановлюються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні