На концерті відомого співака з Волині трапився курйозний момент

0
На концерті відомого співака з Волині трапився курйозний момент
Молодий артист з Волині Ярослав Карпук (Yaktak) розповів, як одного разу на його концерті шанувальниця вилила пляшку води на апаратуру під яку відбувався концерт.

Про це пише Фокус.

Співак розповів, що на його концертах часто трапляються курйозні моменти, однак найбільше йому запам’яталось, те, коли його шанувальниця хотіла облити його водою, однак залила концертну апаратуру.

Зробила вона це не навмисно, а просто хотіла пожартувати над артистом, який традиційно обливає водою присутніх на своїх концертах.

«У нас завжди дуже енергійна атмосфера на концертах, дуже гаряче і я зазвичай поливаю людей водою зі сцени. Одного разу жінка в залі вирішила зробити те саме і вилила воду на наших звукачів і всю техніку. Я зрозумів це, коли музика раптово зупинилася. Через кілька хвилин звук вдалося відновити, я продовжив виступ, але цей момент був дуже напряжний і стресовий», - розповів виконавець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні