Стало відомо, як Трамп планує завершити війну в Україні

1
Стало відомо, як Трамп планує завершити війну в Україні
В разі перемоги на виборах президента США республіканець Дональд Трамп може заморозити повномасштабну війну в Україні, а відповідальність за гарантії миру покладе на Європу.

Про це повідомляє news.liga, з посиланням на Financial Times.

Як повідомляє видання, напарник Трампа та кандидат у віцепрезиденти Джей Ді Венс у вересні окреслив ідею замороженого конфлікту в Україні з "автономними регіонами по обидва боки демілітаризованої зони" та без вступу України в НАТО.

За словами одного з неназваних радників Трампа, такий сценарій може бути переосмисленням невдалих Мінських угод, які теж мали на меті припинити бойові дії на сході України. Він припустив, що американський політик на цей раз може розробити механізм примусу припинення вогню з наслідками за порушення угоди.

Однак, як зазначив анонімний співрозмовник, відповідальність за дотримання домовленостей нестимуть не США, а Європа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"мериканський політик на цей раз може розробити механізм примусу припинення вогню з наслідками за порушення угоди". якими наслідками ?!!!!! висловить велику стурбованість ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні