Школи отримають нові підручників, де карту України зобразили без Криму

0
Школи отримають нові підручників, де карту України зобразили без Криму
Видавництво «Літера» підготувало новий накладу підручників з української мови для 7 класу, виправивши "технічну помилку" з картою України без Криму.

Про це йдеться у заяві видавництва.

Там зазначили, що власним коштом надрукували виправлений наклад. Засновник видавництва Сергій Макаревич повідомив, що підручники — оновлені та допрацьовані — вже відправляють до шкіл по всій Україні.

"Ми припустилися прикрої технічної помилки під час друку попереднього накладу. Помилку ми виправляємо… Хочу запевнити вас: проблема розв’язана і нові підручники вже готові використання в школах. Цей випадок для нас став нагадуванням, наскільки важливо бути точними у всіх деталях. Адже підручники — це не просто інструмент навчання. Це джерело знань для майбутнього покоління", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні