--> Вустами депутата: найцікавіше зі сказаного на сесії Луцької міської ради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вустами депутата: найцікавіше зі сказаного на сесії Луцької міської ради

0
3
Вустами депутата: найцікавіше зі сказаного на сесії Луцької міської ради
На останній сесії міської ради луцькі депутати розглянули більше 120 проектів рішень. Більшість з них були ухвалені дуже швидко та без зайвих запитань, натомість обговорення деяких тривало годинами. Ми пропонуємо вам підбірку найяскравіших висловлювань луцьких владців.


-Коли прийдуть нові платіжки в жовтні, буде біда. Вася вийдет с топором, Миша - с лопатой, а Федя, Петя – с автоматом и гранатомётом. Нема людям чим платити і буде біда. Піднімайте питання, народ наш, діти молоді не мають нічого.
(депутат від «УКРОПу» Микола Дендіберін так звернувся до нардепа Сергія Євтушка, який взяв слово на початку пленарного засідання)




-Це питання не можна виміряти в грошовому еквіваленті. Це питання національної ідентичності. Луцьк свого часу був під владою Російської імперії і тоді нам нав’язували назви міст, вулиць. Зараз нам потрібно від цього відходити, в нас є свої національні інтереси, свої герої, яких потрібно возвеличувати.

(член ВО «Свобода» Микола Федік підтримав перейменування вулиці Московської на честь В’ячеслава Хурсенка)


-Ми сьогодні прийшли, а завтра нас вже не буде. Тому давайте подбаємо про майбутнє нашого міста і завершимо створення Стратегії розвитку Луцька цього року. Інші міста давно це вже зробили, наприклад Львів і Вінниця – ще у 2009.

(депутат від БПП «Солідарність» та начальник міського управління промоції та туризму Наталія Бунда закликала колег виділити 200 тисяч гривень на розробку Стратегії розвитку Луцька, але марно)

-Гіршого Старого міста, як в нас, ніде немає. За кордоном, в інших містах відновлюють пам’ятки, облагороджують все. Безперечно потрібно археологічне дослідження, можливо розкопки, але давайте розвивати Старе місто, розбудовувати його, а не вставляти палиці в колеса.

(Так оцінив стан історичної частини міста міський голова Микола Романюк під час обговорення питання про передачу в оренду під забудову земельної ділянки на Кафедральній, 13)

-З нас, як міської ради, насміхаються і ті високопарні слова, які ви проголошуєте, не доходять до адресатів.

(депутат від «УКРОПу» Ігор Поліщук сумнівається, що звернення Луцькради щодо засудження політики несправедливих тарифів Кабміну почують у Президента та Верховній Раді)



-Коли я вступив на економічний факультет, мене здивувало, як викладач із посередньою зарплатою може вчити мене, бізнесмена, економіки. Отак і тут нас намагаються в чомусь переконати люди, які не мають відношення до комерції.

(представник БПП «Солідарність» Євгеній Ткачук пригадав навчання в університеті).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні