На Світязі побили поліцейського

0
1
На Світязі побили поліцейського
На вулиці Набережній в селищі Світязь Шацького району побили поліцейського.

Правоохоронці зупинили автомобіль «Ауді 80», стосовно якого вони отримали інформацію про порушення його водієм правил дорожнього руху. Крім того, за інформацією водій авто, ймовірно, перебував у нетверезому стані, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

На вимоги працівників поліції вийти та перевірити його на алкогольне сп’яніння водій не реагував, а четверо пасажирів поводилися зухвало, ображали поліцейських, погрожували їм фізичною розправою.

Один із пасажирів автомобіля, 18-річний житель селища Цумань Ківерцівського району, наніс удар кулаком в обличчя поліцейського. Потім пасажири автомобіля побили слідчого й втекли з місця інциденту.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

За вчинення цього злочину їм загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні